Bert van den Langenberg

Bert van den Langenberg goochelt sinds 1985 bij vele gelegenheden, variërend van feesten, beurzen tot exclusieve diners. Zijn creatieve manier van werken maakt hem inzetbaar bij tal van gelegenheden. Zo heeft hij op diverse feesten en beurzen gewerkt, in allerlei creaties op maat zoals; Quasimodo, bakker, joker, lakei of ober. Ook als u een onderhoudende act zoekt voor uw relaties, weet Bert zijn draai te vinden. Zijn spel doet vermoeden dat hij bij de vaste standbemanning hoort maar door zijn kwaliteiten blijkt het toch anders te zijn. Men heeft hier te maken met een uitstekende entertainer. Hij heeft ook zijn diensten bewezen bij officiële handelingen, zoals een eerste paal slaan als bouwvakker of storingsmonteur, bij bijzondere presentaties.


Door zijn inbreng krijgt het officiële karakter van een dergelijke happening een ludieke sfeer die door uw gasten zeer gewaardeerd wordt. Stelt u zich eens voor: de directeur of burgemeester onderbroken door een act, laat een niet mis te verstane indruk achter. Door zijn manier van werken blijft het tot op het laatst de vraag: hoort die erbij of niet?

Zomaar een reactie

"Wij willen er geen gras over laten groeien om je te bedanken voor het geweldige optreden op ons feest.
jong en oud, inclusief wijzelf natuurlijk hebben er van genoten.Zoals jij speelt recht uit het hart, raakt het ieders hart. Bert nogmaals bedankt en tot de volgende keer! Veel liefs Frans en Kitty”

ESL